higiénikus húsos láda

Az élelmiszeriparban a hétköznapi logisztikához hozzácsapódik, hogy a higiéniával is kellően foglalkozni kell. Pl. betegen senki se állhat be dolgozni vendéglátásban. A tisztaságot a fogyasztási termékek tárolásánál és szállításánál is meg kell őrizni. Ezért mindenképp olyan megoldást kell találni, amelynél biztosak lehetünk abban, hogy a tároló eszköz megfelelően véd a külső behatásoktól, emellett kellően tisztíthatónak is kell lenniük, különben nem érdemes egynél többször használni. Erre megoldás a higiénikus húsos ládák, emellett gyümölcsös és zöldséges ládák. Elsősorban könnyen tisztíthatók, így nem kell folyamatosan cserélni őket. Ugyanakkor könnyűek, így az alkalmazottak se a munka ezen részében fognak elfáradni. Strapabírók, így szintén csak megint azt tudjuk elmondani, hogy nem szükséges folyamatosan cserélni őket, hosszabb távon használhatók. Viszont figyeljünk arra, hogy csak olyan vállalatot keressünk, ahol egészségügyi tanúsítvánnyal látják el a ládákat, mielőtt még későn derül ki, hogy a ládák nem teljesen megfelelőek. A húsos, gyümölcsös, zöldséges ládák mellett még érdemes lehet beszerezni egyszerűbb halmozható műanyag ládákat is, amelyek az egyszerűbb termékek esetében praktikusabbak lehetnek. Az italos, üdítős, sörös rekeszeket is csak ajánlani tudjuk.