Tálalóeszközök a tökéletes minőségért

jún 28, 2021 | Gasztronómia

Legutóbbi bejegyzések

Cselezd le az időt: Az okosórák kifinomult világa

Az okosórák az elmúlt években rohamos fejlődésen mentek keresztül, és ma már sokak számára elengedhetetlen kiegészítővé váltak. Ezek a kisméretű eszközök nem csupán az időt mutatják, hanem számos más funkciót is ellátnak, amelyek megkönnyítik mindennapi életünket. Az...

Ipari címke fajták és használatuk – íme, a legfőbb típusok

Az ipari címkék elengedhetetlenek a modern gyártási és logisztikai folyamatokban. Ezek a címkék nem csupán az árucikkek azonosítására szolgálnak, hanem információk hordozásával segítik a hatékonyabb gyártást, követést és raktározást. Az ipari címkék különböző...

Korszerű plasztikai beavatkozások a szépségért és egészségért

A plasztikai sebészet az utóbbi évtizedekben hatalmas fejlődésen ment keresztül, és ma már rendkívül korszerű eljárásokat alkalmaz a páciensek szépségének és önbizalmának fokozása érdekében. Az alábbiakban megvizsgáljuk néhány kiemelkedő korszerű plasztikai műtétet,...

Lehet egy étteremben a világ legjobban elkészített, legkülönlegesebb ételfelhozatala, felszolgálhatják a legexkluzívabb borokat távoli, legendás vidékekről, rendelkezhetnek akár a Föld legudvariasabb, legkedvesebb felszolgálóival – ha a tálalóeszközök alacsony minőségűek, csúnyák, ütött-kopottak, az rányomja a bélyegét a vendég véleményére. Ez pontosan igaz akkor is, ha büfészolgáltatásról van szó. Nézzük, mire lehet szükség, és hogyan válasszuk ki a legjobbat!

Tálalóeszközök italok kínálásához

Ha büfékínálatról, hotelek svédasztalairól van szó, elmondható, hogy a kancsók, hagyományos kiöntők fölött eljárt az idő. Ennek természetesen nem esztétikai oka van, hiszen ezek az eszközök stílusos elemei lehetnek a tálalásnak. Sokkal inkább praktikus: mivel önkiszolgáló terepről beszélünk, kényelmesebb a vendég számára, ha pontosabban tudja irányítani a folyadék adagolását. Arról nem is beszélve, hogy az adagolók higiénikusabb tálalóeszközök! Használhatjuk őket gyümölcslé, tej, kávé, tea tárolására is. A palackozott italok miatt pedig érdemes palackhűtőket is tartani a repertoárban.

A reggeli elmaradhatatlan kellékei

Egy szállodában általában a reggeliztetésnél van szükség büfé tálalóeszközök használatára. A fent említett innivaló adagolók mellett ilyenkor jól fog jönni például egy müzli adagoló is, amellyel a tetszés szerint kimért tejre tetszés szerint kimért müzli kerülhet a vendég tányérjába. A reggeli sarkalatos pontjai még a péksütemények: frissességük megőrzése érdekében érdemes praktikus, átlátszó lezárható tálcákon kínálni őket.

tálaló eszközök

A tálalóeszközök minősége sem mellékes!

Ahhoz természetesen, hogy a tálalóeszközök luxus megjelenésével és kényelmes használatával még sok évig lenyűgözzük vendégeinket, praktikumukkal pedig megörvendeztessük dolgozóinkat, időtálló termékeket kell választanunk. A Legacar csapata ezétr a Gasztro Palazzo webáruházat ajánlja, ahol kiváló üveg és nemesacél termékek közül válogathatunk! Ráadásul ez még nem minden: a GP mennyiségi kedvezménnyel, segítőkész ügyfélszolgálattal és villámgyors szállítással is vár. Természetesen a legjobb, ha minderről magad győződsz meg: tedd próbára őket Te is!